یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند

سفیر انگلیس از انصارالله خواست به حملات در دریای سرخ پایان دهد

باربارا وود وارد سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل از انصارالله یمن خواست به حملاتش به کشتی‌های دریایی اسرائیلی و حامیان این رژیم در دریای سرخ پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ باربارا وودوارد سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت در مورد یمن افزود: ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که تنش‌ها را کاهش دهند و فضا را برای مذاکرات، تحت نقشه راه سازمان ملل حفظ کنند تا صلح و رفاه پایدار برای مردم یمن تضمین شود.

سفیر انگلیس در سازمان ملل سه نکته را در سخنانش بیان کرد و بدون اشاره به حملات مرگبار اسرائیل و تاثیر این امر بر تاثیر گروه‌های مقاومت در منطقه از جمله انصارالله افزود: اولین نکته در در مورد کشتیرانی است و انگلیس آخرین تهدیدات حوثی‌ها (انصارالله) برای گسترش حملات خود به کشتیرانی در منطقه اقیانوس هند و دریای مدیترانه را محکوم می‌کند.

او مدعی شد: «تشدید مداوم حملات دریایی امنیت و ثبات یمن را تضعیف می‌کند و وضعیت وخیم بشردوستانه را بدتر می‌کند. ما نمی‌توانیم یک توافق صلح پایدار را بدون یک محیط امنیتی مساعد تضمین کنیم. بنابراین، ما مجدداً از حوثی‌ها می‌خواهیم که به آزادی کشتیرانی احترام بگذارند و حملات بی‌پروا به کشتی‌های دریایی را متوقف کنند.»

سفیر انگلیس در سازمان ملل ادامه داد: نکته دوم افزایش ورود قابل توجه کشتی‌ها به بنادر تحت کنتر حوثی‌ها که بدون گزارش به نمایندگی سازمان ملل در یمن (UNVIM) است. از اکتبر ۲۰۲۳، تخلفات گزارش شده می‌تواند معادل ۵۰۰ است که کامیون‌های حامل مواد بازرسی نشده وارد حدیده شده اند. ما در مورد این موضوع صریح بوده‌ایم: یو ان وی ام مکانیزمی حیاتی برای محدود کردن عرضه سلاح‌های غیرقانونی به یمن است و از همه کشتی‌ها می‌خواهیم که بازرسی‌های لازم را رعایت کنند.

این دیپلمات ارشد انگلستان در سازمان ملل اضافه کرد: سوم، همانطور که از مارتین گریفیتس معاون دبیرکل سازمان ملل شنیدیم، یمن یکی از بدترین بحران‌های بشردوستانه و یکی از بزرگترین واکنش‌های بشردوستانه در جهان است. سازمان‌های امدادی قادر به دسترسی و کمک به افراد آسیب پذیر نیستند. ما از مقامات موقت می‌خواهیم تا برای امکان رساندن کمک‌ها بیشتر تلاش کنند.

سفیر انگلیس همچنین در تداوم ادعاهایش افزود: «حدود یک سال از بازداشت غیرقانونی اعضای جامعه بهایی توسط حوثی‌ها می‌گذرد. ما همچنان از حوثی‌ها می‌خواهیم که از آزادی مذهب یا عقیده حمایت کنند و بلافاصله و بدون قید و شرط بقیه بهائیان در بازداشت را آزاد کنند.» / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار